Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku w zależności od umiejętności, będzie:
- oszałamianie i kłucie - wypreparowanie, zamykanie żołądka i opróżnienie przewodu pokarmowego - skórowanie i wycinanie części niewchodzących w skład tuszy, klasyfikacja tusz - trybowanie, klasowanie i wykrawanie mięsa
Wymagania:
- kilkuletnie doświadczenie w pracy w zakładzie typu ubojnia - mile widziane wykształcenie kierunkowe w zawodzie rzeźnik - umiejętność precyzyjnej pracy nożem - znajomość wykrawania wołowiny i wieprzowiny - dobra kondycja fizyczna
Oferujemy:
- stawkę godzinową od 10 do 15 EUR brutto (w zależności od umiejętności) - zapewnione zakwaterowanie płatne przez pracownika - dodatkowe ubezpieczenie z grupy ALLIANZ płatne ok. 50 EUR za miesiąc - pieniądze wakacyjne wypłacane raz w roku opis dodatkowy:
Jeśli spełniasz wszystkie wymagania dotyczące proponowanego stanowiska, prześlij swoje CV na adres: rekrutacja@erc.ec
W tytule wiadomości prosimy o wpisanie numeru referencyjnego – RZ/BEL/2015
W cv proszę umieścić następującą klauzulę: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.)